הסתרת משתמשים לא פעילים

משרדים אשר אינם מעוניינים להציג יומנים של עובדים אשר הפסיקו לעבוד במשרד, יכולים לציין זאת בגרסה החדשה.

על ידי סימון התיבה "משתמשים פעילים בלבד " לא יוצגו עובדים אלה ברשימת המשתמשים לבחירה.